Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Skriv gärna något här, men för att få svar från klubben och få fram sitt budskap bäst så sök er in på vår Facebooksida istället.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
17 april 2010 16:15 av Pär

DM

Jag lade just upp en nyhet om Terräng-DM på våra klubbnyheter. Jag är som sagt tävlingssugen och tänker i varje fall just nu att jag ska åka till Sala och springa 8000m. Hoppas att vi blir några stycken som kan hjälpas åt att visa att Västerås är störst i Västmanland.

17 april 2010 14:21 av Alf

Varken eller

Som ni förstår blev det inte Wien. Fast en stund funderarde vi på att hyra en minibuss och dra iväg. Enligt eniro skulle det ta 19 timmar. Ner hade väl gått bra men vi skulle ju hem också. Nån Munkastig blir det inte för mig, då har jag annat för mig.

16 april 2010 22:37 av Bosse

Munkastigen och Wien?

Lycka till med Wienresan ni som försöker ta er dit, ni behöver nog mer lyckönskningar för resan än för loppet.
Jag kan nog ta bil på lördag till Laxå om det behövs, just nu ser vi ut att bli 8 så 2 bilar blir ju bra. Fast om askan stoppar Wienresenärerna kanske vi blir några till, eller?

16 april 2010 21:45 av Kerstin

Munkastigen igen

Nja, ambitionen med Munkastigen sjönk lite iom TEC men runt ska jag väl ta mig iaf. Vad trist att du inte kan vara med :-( Vem ska jag springa med och snacka sönder i år då ;-)

16 april 2010 20:18 av Pär

Nästa Lördag

Jag menade egentligen nästa Lördag. Men jag är förvirrad på gränsen till medvetslöshet. Jag kom just på varför jag inte kunde vara med på Munkastigen och har tagit tillbaka min anmälan. Stön, vad trist. Undrar om det blir något lopp alls för mig innan Stockholm.

16 april 2010 19:49 av Kerstin

Lördagsträning

Pär, jag behöver ju inte springa lika långt som er andra imorgon. En bit orkar jag iaf i långpasstempo. Inget snabbt pass för mig imorgon.

16 april 2010 18:50 av Kerstin

Lördagsträning

Pär, jag behöver ju inte springa lika långt som er andra imorgon. En bit orkar jag iaf i långpasstempo. Inget snabbt pass för mig imorgon.

16 april 2010 17:47 av Pär

Bil

Jag vet inte om jag har bil. Men det där kanske löser sig på nåt vis.
Om inte du tänker gå för seger så får väl någon av oss andra ta den pucken. Jag tyckte jag såg en Nick i anmälningslistan som gjort typ 2.30 på maraton men är bättre i terräng(!) Så inte ens tre blankt räcker troligen.

16 april 2010 17:21 av Mikael

Munkastigen

Pär, jag nöjer inte med en upprepning av placeringen, den ska förbättras;-) Skämt åsido, jag ska sällskapa med Clare hela loppet och räknar med lite längre tid än sist. Har inte haft möjlighet att löpträna så mycket heller på sistone. Nån som har plats för två till i bilen?

16 april 2010 15:17 av Pär

Munkastigen

Kerstin är du i form att springa på Lördag? Hur återhämtar man sig efter 16 mil löpning?
Jag är mycket inspirerad, jag har inte tränat så mycket men är sugen på ett långpass med tempo. Jag gissar att det kommer att krävas en bättre tid för mig än förra året för att få samma placering. För Micke kommer det krävas stordåd för upprepa förra årets placering.

 

 Kontakta oss på This is a mailto link

och kolla även in oss på Instagram

Medlemsbloggar

 klicka in och läs!

har du någon? hör av dig!

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Lennart Wirsäll, Kryddgårdsgatan 3D
72460 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vasterasloparkl...

Se all info