Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Skriv gärna något här, men för att få svar från klubben och få fram sitt budskap bäst så sök er in på vår Facebooksida istället.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 december 2010 17:31 av Eric G

Svar till Janne M

Jag är på inga sett något "proffs" när det gäller löpning, men nu när det finns möjlighet att springa med en grupp som springer "långsamt" tycker jag du skall delta.
Du väljer själv hur långt du vill springa. Det går alltid att vända eller ta en annan väg tillbaka om orken och/eller kroppen tryter.

Ju fler som deltar vid lördagspassen desto större möjlighet att ha flera grupper som springer i olika tempo.

19 december 2010 11:45 av Janne M

Det är himla bra...

...att ni som är "proffs" berättar om vad ni gör & och hur det går och så. Då vet man var ribban ligger. Gnetar på i det fördolda och hoppas vara vuxen uppgiften att delta på några långpass innan vintern är slut. 22 km är ju lååångt...

18 december 2010 11:27 av Kerstin

Lördagspasset

Idag delade vi in oss i två grupper på långpasset. Jag, Eric och Mikael sprang drygt 22 km via Hökåsen - Anundshög - Bjurhovda i behagligt 6 min tempo. Vackra vintervägar och bara enstaka partier där det var lite moddigt.

Det andra gänget var nog dubbelt så många, höll ett högre tempo och sprang åt motsatt håll :-)

16 december 2010 10:04 av Mikael A

...to be continued

..kul grej för att hålla lite högre tempo utan att gruppen för den skull splittras.

Jag slipar på ett träningsupplägg som lämpar sig för 10km tävling. Håll utkik i senare delen av januari om ni vill testa det.

16 december 2010 10:00 av Mikael A

Träningar

Det är en balansgång med att planera träningar så att individen får ut sitt och gruppen sitt. För optimal träningseffekt bör individen ligga på en för denna anpassad ansträngning, medan gruppens fokus är att hålla ihop. Intervallpass lämpar sig bra för både grupp och individ om man håller till på ett begränsat utrymme/sträcka/backe.

Alf, jag kombinerade dina idéer från förra året med inspiration från orienteringssporten och hittade på City Rogaine som träningsform. Poängsystemet är bara en k

15 december 2010 22:44 av Alf

9 kyrkor

Förra året den 15 dec var vi 6 st som sprang förbi 9 kyrkor, fast vi höll nog på längre tid. Tiden vet jag inte exakt men sträckan var 14,93 km. Då startade vi vid F&S Björnövägen.
http://www.jogg.se/Rundor/Runda.aspx?id=292621

15 december 2010 15:27 av Jenny

Intervallpass

Intervallpass på tisdagar tycke jag låter bra. I och för sig brukar alla VLK-pass vara en enda lång intervall för min del.

15 december 2010 09:37 av Mikael S

Kyrkjakt

Ja, visst var vi duktiga..dessutom i tid. Vad ligger kyrkjaktsrekordet på?

Förslaget att samlas innomhus för att inte frysa innan vi börjar springa tycker jag var ett bra förslag. Går det att ändra mötesplatsen till innomhus?

14 december 2010 22:38 av Mikael

Kyrkjakten

Härligt Roger och övriga! 6 x 8 =48 poäng. Ett riktmärke att klå till nästa gång. Antingen springer vi snabbare eller så blir vi fler...

I januari kommer jag att planera in lite intervallpass på tisdagarna. Fint för dem som vill putsa sina pb när tävlingarna drar igång.

14 december 2010 22:25 av Roger

Kyrkjakten

Sex pers (Lundström, Eliasson, Höök, Segerholm, Sköld och Carlsson) hittade 7 eller 8:a kyrkor inom 59min, ínte värst bra men vi var tillbaka i tid i varje fall...
Nästa vecka är det Pizzeriajakt, där borde vi lätt komma upp i tvåsiffrigt, lite lite bättre koll på det än kyrkor.. ;)

 

 Kontakta oss på This is a mailto link

och kolla även in oss på Instagram

Medlemsbloggar

 klicka in och läs!

har du någon? hör av dig!

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Lennart Wirsäll, Kryddgårdsgatan 3D
72460 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vasterasloparkl...

Se all info