Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Skriv gärna något här, men för att få svar från klubben och få fram sitt budskap bäst så sök er in på vår Facebooksida istället.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
8 juli 2011 17:02 av Gunilla

Tidigare lördagspass

Jag funderar på att ge mig ut lite tidigare i morgon, vid ca 8 tiden. Vore trevligt med sällskap, 20-25 km i ca 5,15 tempo.

8 juli 2011 13:58 av Pär Muhr

För sent

Jag har just sprungit ca 31km på stolpiga ben idag. Jag kommer troligen inte i morgon. Men om jag mot förmodan känner mig fräsch och lyckas övertala familjen så kanske, kanske...

7 juli 2011 20:19 av Mikael A

Lördag

Pär, på lördag morgon har du en bra möjlighet att lägga om träningen med mer mängd och mindre tempo. Jag tänkte få ihop 30 km och utgår från jobbet, springer sen till Bellevue vid kl 9.

7 juli 2011 17:04 av Mikael

Gunde komplex

Jotack..den där Gunde är sannerligen en kärv person. Knösen var verkligen tufft. Idag känner man sig som ett mähä (för att citera en duktig löpare). Imponerande insats av dig Åsa!

7 juli 2011 13:38 av Pär Muhr

Träningsupplägg

Jag behöver fundera på om jag är nöjd med min träning om den ger resultat som igår.
Jag blir nog tvungen att gå tillbaka till mitt gamla upplägg om jag ska klara sommarens mål som är sub38 på Blodomloppet. Det betyder: ner med tempot och upp med mängden.
Det böjar bli bråttom, har jag inte kommit längre än 1.07 på 15km med 10 veckors träning så ser det mörkt ut att lyckas :-(

7 juli 2011 13:21 av Pär Muhr

Tack själv Clare!

Utomordentligt bra jobb!

7 juli 2011 12:39 av Åsa

Gunde

Inte så konstigt att Gunde blev så bra...:S

Mikael hur känns det idag?

7 juli 2011 09:40 av Clare

Tack!

Tack till alla som kom och hjälpte till med loppet igår - trevligt värre var det :-)

/Clare

5 juli 2011 21:10 av Mikael

Vansbro

Nu är jag anmäld till vansbro maran. Ringde och pratade med en väldigt entusiastisk person som ordnade en efteranmälan. Jag är lite tveksam på min form men ska göra ett försök. Enligt personen jag pratade med så ska det vara väldigt fint och väldigt varierande terräng. Efter 3 mil så blir det ganska backigt vilket lät lite oroväckande. Men backarna ska tydligen vara väldigt klassiska, ty hemmasonen Gunde Svan hade tydligen någon koppling till just dom backarna. I morgon jäv..r!

5 juli 2011 19:18 av Roger C

Funktionärer 5-10-15 Loppet

Hej members!

I morgon går ju vårat lopp av stapeln, alla är välkomna att vara med på loppet, men vi behöver också lite funktionärer utefter banan.

Så halta & lytta, friska & fräscha, ni är så välkomna som funktionärer imorgon, loppet är 18:30 så att komma någon timme innan vore kanon.

Efterföljande funktionärs/medlems middag på Pizzerian! ;)
Trevligt värre brukar det vara, vi ses där!

 

 Kontakta oss på This is a mailto link

och kolla även in oss på Instagram

Medlemsbloggar

 klicka in och läs!

har du någon? hör av dig!

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Lennart Wirsäll, Kryddgårdsgatan 3D
72460 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vasterasloparkl...

Se all info