Hoppa till sidans innehåll

Spring & Ät Uppdaterat

25 MAJ 2012 20:27
Till lördagens BRR-löpning dök totalt 12 löpare upp som sprang delar eller hela banan.
  • Skapad: 25 MAJ 2012 20:27

BRR-banelöpning och grillning med klubben lördag den 16 juni. Anmälan för grillningen senast onsdag 13 juni.

Lördag den 16 juni springer vi BRR-banan igen, denna gång med start från VIK-stugan (se karta) kl. 9.00 på morgonen och sen blir det grillning vid ca kl. 13.00.

SAMLING 8.50 för att låsa in väskor/ombyten i omklädningsrummen innan löpningen. Dusch och bastu finns att tillgå efter löppasset.

 

Vi kommer hålla lugnt tempo, men då banan (se hemsidan för loppet) är snitslad så finns det även möjlighet att springa snabbare på egen hand. Du kan välja mellan att springa 1 eller 2 varv, där ett varv är cirka 16 km.

 

Från ca kl 13:00 grillar vi tillsammans. Alla är välkomna till VIK-stugan - även den morgontrötta familjen. Ni tar själv med det ni vill grilla och klubben står för potatissallad och dryck (läsk/mineralvatten).

 

Skriv i kommentarsfältet nedan om ni planerar att dyka upp på löpningen och/eller för att grilla så vi kan planera inhandling av tillbehör till maten. För att vi ska hinna handa vill vi gärna att ni anmäler er senast onsdag 13 juni.

 

Välkomna!

 

 

UPPDATERAT!

Igår dök totalt 12 löpare upp för att springa BRR-banan. Efter ett uppfriskande pass i regnet satt det fint med bastu och en dusch, och grillningen flyttades hem till Per Johansson där vi blev en hel hop löpare med familjer som grillade och åt. Mycket trevligt. Hoppas vi kan göra om detta snart igen!

Skribent: Lisette Lundström

 

 Kontakta oss på This is a mailto link

och kolla även in oss på Instagram

Medlemsbloggar

 klicka in och läs!

har du någon? hör av dig!

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Lennart Wirsäll, Kryddgårdsgatan 3D
72460 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vasterasloparkl...

Se all info