Hoppa till sidans innehåll

Black River Run

09 OKT 2011 10:41
Morgonen den 15 oktober är det testlöpning av Black River Run sträckningen, 16,1km i varierad terräng, läs mer om det i texten nedan som Bosse skrivit:
  • Skapad: 09 OKT 2011 10:41

 

Testlöpning av "Black River Run"

 

Lördagen den 15 oktober är det dags för den första testlöpningen av en bana som kan bli använd till klubbens första Ultratävling. Ett varv på banan är

10 miles (=16,1 km). Det är just 10 miles eftersom det med 5 eller 10 varv blir 50 eller 100 miles som är vanliga distanser i många ultratävlingar.

Kom och testa en varierad bana, det är 57% spår/preparerad stig, 16% asfalt, 15% mindre grusväg och 12% teknisk stig. Spring 1 eller 2 varv (16 eller 32 km), eller varför inte prova på ultradistanser med 3 eller flera varv.

 

Vi samlas och startar vid orienteringsklubbens stuga Orientalen (Önstavägen

1) för att springa frivilligt antal varv under dagen. Första samling och start är 07.30, för dom som vill springa många varv. Första varvet kör vi gemensamt i lugnt, ca 6-min, tempo så alla hittar runt.

Efter första varvet blir det ny samling strax efter kl 09.00 vid Orientalens spårstart, då kan dom som inte är så morgonpigga och kankse vill springa färre varv ansluta. Vi forsätter i tempo som passar alla så alla hittar runt.

 

Alla tar med den vätska och "mat" man vill ha, plus kläder efter väder. Det finns möjighet att ha extra påfyllning och ombyten i bilen på Orientalens parkering, vi passerar där varje varv. Det finns ingen kiosk eller affär precis utmed banan, men på ett par ställen inom några hundra meters avstånd.

 

Ingen föranmälän behövs, men meddela gärna här på hemsidan eller på klubbens mail om ni kommer och om det är 7.30 eller 9.00 som gäller.

 

Välkomna

Bosse Johansson

Skribent: Roger Carlsson

 

 Kontakta oss på This is a mailto link

och kolla även in oss på Instagram

Medlemsbloggar

 klicka in och läs!

har du någon? hör av dig!

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Lennart Wirsäll, Kryddgårdsgatan 3D
72460 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vasterasloparkl...

Se all info