Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Skriv gärna något här, men för att få svar från klubben och få fram sitt budskap bäst så sök er in på vår Facebooksida istället.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
6 maj 2010 20:41 av Alf

Ny tid

9.12

6 maj 2010 20:38 av Alf

Lördag

Då ses vi kl 9.10 på Rocklunda för ett långpass. Jag vill köra ca 28 - 30 km denna lördag.

5 maj 2010 12:05 av Tomas

Synd att jag inte hann

Febrig dotter och ett ömmande fadershjärta gjorde att jag inte ville lämna barnen ensamma hemma i tisdags. Jag får försöka ta mig till träningen nästa tisdag. Lördagen är jag borta och det verkar vara lite väl långa distanser för mig än så länge.

Väl mött.

4 maj 2010 21:41 av Kerstin

Träningsplats

Det låter vettigt Alf, det blir lite rörigt att byta mötesplats. Vi håller oss till att samlas på Rocklunda. Är det så att många vill att vi kör några ggr till på Arosvallen så är det ju perfekt uppvärmningssträcka från Rocklunda.

4 maj 2010 18:59 av Mikael

Träning

Jag är inne på Alfs linje om att det är bra med en konsekvent samlingsplats. Sen om intervallerna sker på Rocklunda eller Arosvallen är mindre viktigt för min del.

Gällande tisdagsträningarna i stort så är tanken att jag (som utsedd träningsansvarig) ska skapa en struktur med föreslagna träningar t.ex fartintervall, backintervall, tempo, distans, styrkeövningar, rörlighetsövningar etc. Snart är jag åter hemma i veckorna och kan sätta mig ner och göra den planeringen.

4 maj 2010 18:48 av Alf

Träningsplats?

Jag vill ställa en fråga om intresset för att träna på Arosvallen är stort. Eller om man lika gärna kan köra intervaller på Rocklunda.
Jag tycker att vi ska vara konsekventa och köra träningar från Rocklunda på vår, sommar o tidig höst (15 april – 15 okt) medan vi kör alla träningar från Björnövägen resten av året.
Jag respekterar om det är många som vill vara på Arosvallen men måste vi vänta på besked hela tiden tycker jag att det är bättre att utgå från samma plats varje gång.

4 maj 2010 18:09 av Kerstin

Träning i maj

Jag önskar att vi kunde fylla i kalendern för maj men jag har fortfarande inte fått besked om när vi kan vara på Arosvallen och inte, jag pratade med dem på kommunen senast igår. Så fort jag vet skriver jag in det. Jag tycker att vi utgår från Rocklunda även på lördagarna nu under våren och sommaren så får vi lite mjukare underlag.

Grattis till de fina resultaten Jarkko och Magnus!

4 maj 2010 17:47 av Alf

Löpvärd

Roger: Jag kan vara löpvärd!
Så välkomna alla som vill prova på att springa i grupp.

4 maj 2010 17:21 av Roger

Träning?

Hoppas inte min skada stoppar dig Tomas, kommer med största säkerhet vara någon annan du kan springa med.
Kul att du vill gå med i klubben !
Jag kanske dyker upp på cykel...

4 maj 2010 17:05 av Tomas N

Träning?

Ser att löpvärden vilar ikväll. Jag tänkte ansluta till er skara och börja träna i klubben. Jag kommer till Rocklunda utsatt tid om ungarna släpper mig. Vi får väl se om det finns någon värd på plats annars springer jag själv.

 

 Kontakta oss på This is a mailto link

och kolla även in oss på Instagram

Medlemsbloggar

 klicka in och läs!

har du någon? hör av dig!

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Lennart Wirsäll, Kryddgårdsgatan 3D
72460 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vasterasloparkl...

Se all info