Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Skriv gärna något här, men för att få svar från klubben och få fram sitt budskap bäst så sök er in på vår Facebooksida istället.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
2 augusti 2010 22:25 av Hans A

Lidingö

Hittar inte informationen om medlemsanmälan till Lidingöloppet. Finns den kvar på hemsidan?

2 augusti 2010 22:10 av Daniel E

Tack för gratulationerna!

Det var ett riktigt roligt lopp och första gången jag sprang längre än 50km. Nu har man fått några höjdmeter i benen inför LL :)

2 augusti 2010 11:16 av Alf

Lars Eriksson

Jag har fått hjälp av Lars Eriksson. Han har mottagning i hemmet. Man kan ringa till hans fru vid 17 tiden och kan eventuellt få komma samma kväll om han inte har jour. Han har telefon 021-640 75 Han håller till utanför Tillberga. Han har bl.a varit VSK:s läkare. När jag hade knäproblem fick jag ett träningsprogram han utarbetat för svenska tyngdlyftningslandslaget.
Han hjälpte mig när jag hade vadproblem.

2 augusti 2010 10:35 av Anders H

skador

Är det någon som har tips på vart man kan vända sig med följande problem eller som själv har erfarenhet. Jag har återkommande problem med mina vadmuskler där det känns som om jag ideligen får småbristningar. Har under flera år provat i perioder med styrketräning, stretchning men det gör ingen skillnad. Det kan vara helt bra ett antal månader för att sedan komma och då har jag problem lika länge. Vad jag vill är att få en riktig diagnos och förhoppningsvis något sätt att åtgärda detta annars ger

1 augusti 2010 21:58 av Pär

Grattis

Daniel Ek och Jonas Wengberg. Vi har många långa långskubbare i klubben.

(det är denna Daniel som är anmäld till LL)

1 augusti 2010 21:51 av Pär

Lidingö

Nu har vi tio anmälda till LL:
Pär
Rasmus
Simon
Goran
Daniel
Jarkko
Andreas
Alf
Kerstin
Karin
Saknar du ditt namn i anmälan så hör av dig snabbt.

1 augusti 2010 19:13 av Kerstin

Swiss igen

Grattis Daniel och Jonas till era fina lopp! Förlåt Jonas att jag missade att du var med! Jag ser verkligen fram emot att läsa era berätteler från loppet ;-)

31 juli 2010 20:50 av Bosse

Swiss Alpine

Grattis Daniel och Jonas (Wängberg alltså, men Buud också ifall du skulle läsa detta) till bra lopp i bergen. Daniel, du slog min tid sen 2007 med 4 min, ganska jämt men nu är du klubb-bäst i Swiss Alpine (jag tror inte Micke prövat detta lopp än).

31 juli 2010 16:12 av Kerstin

Swiss alpine

Tack Micke! Satt precis och funderade på hur det går för Daniel och nu vet jag :-) Och Jonas Buud vann igen, kul! Synd att Jessica inte kom till start.

31 juli 2010 13:49 av Mikael

You can run, but you can´t hide...

Ha koll på klubbkompisarna som motionerar i Davos! http://davos.r.mikatiming.de/2010/index.php?page=2&content=list&event=K78&lang=EN&num_results=25&pid=search&search[name]=&search[firstname]=&search[club]=&search[nation]=SWE&search[start_no]=&search[city]=&search[state]=&search[postcode]=&search_sort=name&search_sort_order=ASC&top_results=3&type=search

 

 Kontakta oss på This is a mailto link

och kolla även in oss på Instagram

Medlemsbloggar

 klicka in och läs!

har du någon? hör av dig!

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Lennart Wirsäll, Kryddgårdsgatan 3D
72460 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vasterasloparkl...

Se all info