Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Skriv gärna något här, men för att få svar från klubben och få fram sitt budskap bäst så sök er in på vår Facebooksida istället.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 december 2010 21:11 av Roger

Tomtejogg 24:e eller 25:e

Lars-ove nämnde på träningen att tomtejoggen brukar ju vara på julafton, och det är kanske läge att byta från juldagen till julaftons morgonen.
Vad tycker ni andra ?
Själv tycker jag också julafton.

19 december 2010 21:05 av Roger

Vinterserien del 2

Då var äntligen resultatlistan klar från Kungsör, https://www2.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_312336/cf_359/VinterserienResultat4dec.pdf
Finns även under resultatfliken, men all info finns i pdf dokumentet.

19 december 2010 18:56 av Simon S

Appropå city rogaine

Körde min egna variant idag (förvisso på cykel, men det var jobbigt nog ändå med tanke på all snö); fyra livsmedelsbutiker i jakt på glutenfria havregryn. Vardagsmotion! ;-)

19 december 2010 18:17 av Kerstin

Forts

För liten ruta att skriva i! Fortsätter här:

Bra att du skrev här Janne och berättade hur du uppfattade mitt inlägg för jag hade inte en tanke på art det kunde tolkas på det sättet. Jag ber om ursäkt för det!

Jag vill verkligen betona att alla är välkomna och att vi ser till att alla får ut något bra av passen!

19 december 2010 18:14 av Kerstin

Också till Janne M

Precis som Eric skriver så är alla välkomna på alla träningspass och vi anpassar rundorna efter önskemål från de som är där. Man kan springa 3 eller 30 km, vi ser bara till att springa en sån väg att den som vill kan hoppa av vid lagom distans.

Att jag skrev om lördagspasset var för att visa att vi delar upp oss i olika grupper med olika tempo, det var för att locka dit fler, inte för att avskräcka eller visa var ribban ligger.

Forts följer

19 december 2010 18:13 av Janne M

Tack Eric...

...för denna peppning. Dagens (korta) långpass blev 10 km. Å några 6 min/km kom jag då inte ner på i modden - puh! De längre långpassen kör jag bara typ var 3e vecka (än så länge). Är uppe i typ 16 km. Nästa gång blir det 18. Så, det tar sig...Vi lär synas!

19 december 2010 17:31 av Eric G

Svar till Janne M

Jag är på inga sett något "proffs" när det gäller löpning, men nu när det finns möjlighet att springa med en grupp som springer "långsamt" tycker jag du skall delta.
Du väljer själv hur långt du vill springa. Det går alltid att vända eller ta en annan väg tillbaka om orken och/eller kroppen tryter.

Ju fler som deltar vid lördagspassen desto större möjlighet att ha flera grupper som springer i olika tempo.

19 december 2010 11:45 av Janne M

Det är himla bra...

...att ni som är "proffs" berättar om vad ni gör & och hur det går och så. Då vet man var ribban ligger. Gnetar på i det fördolda och hoppas vara vuxen uppgiften att delta på några långpass innan vintern är slut. 22 km är ju lååångt...

18 december 2010 11:27 av Kerstin

Lördagspasset

Idag delade vi in oss i två grupper på långpasset. Jag, Eric och Mikael sprang drygt 22 km via Hökåsen - Anundshög - Bjurhovda i behagligt 6 min tempo. Vackra vintervägar och bara enstaka partier där det var lite moddigt.

Det andra gänget var nog dubbelt så många, höll ett högre tempo och sprang åt motsatt håll :-)

16 december 2010 10:04 av Mikael A

...to be continued

..kul grej för att hålla lite högre tempo utan att gruppen för den skull splittras.

Jag slipar på ett träningsupplägg som lämpar sig för 10km tävling. Håll utkik i senare delen av januari om ni vill testa det.

 

 Kontakta oss på This is a mailto link

och kolla även in oss på Instagram

Medlemsbloggar

 klicka in och läs!

har du någon? hör av dig!

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Lennart Wirsäll, Kryddgårdsgatan 3D
72460 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vasterasloparkl...

Se all info