Hoppa till sidans innehåll

BRR middag - 10 feb

03 FEB 2016 21:29
På onsdag den 10 februari är det dags för BRR middag igen
  • Skapad: 03 FEB 2016 21:29

Med en distans på 100 miles och en tävlingstid på upp till 30 timmar så krävs det uthållighet också av alla funktionärer och det krävs att många ställer upp, även mitt i natten.

Precis som förra året vill vi tacka alla som varit med som funktionärer på BRR och hjälpt till att göra tävlingen till ett lyckat och mycket uppskattat arrangemang som blivit en av Sveriges etablerade ultratävlingar.

Den 10 februari träffas vi för att äta och umgås, maten bjuder vi på men det man vill dricka betalar man själv. Vi äter buffé på Choy's Garden och träffas där kl 19.

Ni som varit funktionärer på BRR och vill passa på att träffas och snacka löpning utan träningskläder (man får snacka annat också) anmäl er genom att skriva in en kommentar till denna nyhet. Anmälan senast måndagen den 8 februari.

Skribent: Bo Johansson
  1. Kommer naturligtvis jag också

    (Bosse 2016-02-08 kl 20:50) Anmäl
  2. Jag kommer.

    (Roger Carlsson 2016-02-08 kl 19:02) Anmäl
  3. Tackar så mycket! Ses på onsdag.

    (Dan Välitalo 2016-02-08 kl 18:52) Anmäl
  4. Tackar! Jag kommer till middagen :)

    (Erika J. 2016-02-07 kl 21:47) Anmäl
  5. Trevligt, kommer gärna

    (Jesper Å 2016-02-07 kl 18:31) Anmäl
  6. Trevligt, jag kommer.

    (Jonatan Groop 2016-02-07 kl 09:03) Anmäl
  7. Jag kommer! Den dagen har jag Crosspass i Friskis citylokal kl 17.30-18.30. Häng gärna på och testa detta innan maten. Det ingår i alla friskiskort. Har du inget kort får du prova i alla fall.

    (Alf 2016-02-04 kl 16:03) Anmäl
  8. Trevligt, jag kommer.

    (Daniel E 2016-02-04 kl 13:28) Anmäl
  9. Jag kommer till kvällens trevligheter !

    (Ismail K 2016-02-03 kl 23:08) Anmäl

 

 Kontakta oss på This is a mailto link

och kolla även in oss på Instagram

Medlemsbloggar

 klicka in och läs!

har du någon? hör av dig!

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Infanterigatan 6
72350 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info